3 bauturi care ne racoresc in zilele calduroase de vara

bauturi

Vara este un anotimp foarte frumos pe care toti tinerii il asteapta, nu doar din cauza faptului ca majoritatea au vacanta in aceasta perioada, ci si din cauza faptului ca este anotimpul distractiei, anotimpul in care ziua se schimba cu noaptea, anotimpul in care ziua toata lumea sta ascunsa, iar noaptea este super aglomerat, anotimpul cluburilor si al piscinelor, al unor filme traite.

Bauturi care te racoresc pe perioada verii

Vom vorbi astazi despre 3 bauturi pe care eu le consum in exces in fiecare vara, bauturi care, cred eu, ma racoresc si pot avea si pentru dumneavoastra acelasi efect.

Sifonul rece
Chiar daca sifonul nu mai este o bautura atat de consumata, punctele de alimentare cu sifon inca mai functioneaza, cel putin in orasul meu, iar eu consum in continuare sifon, mai ales vara, dupa ce-l las pentru cateva ore la frigider, este cu mult mai bun decat apa plata pentru ca are acid, dar mai bun si decat apa minerala, nu stiu exact de ce mi se pare asa, dar sustin mereu cand am ocazia asta.

Pepsi cu gheata si lamaie
Sunt dependent de Pepsi de foarte multi ani, am spus asta de fiecare data cand am avut ocazia, iar din acest motiv, consum zilnic cam 1-2 litri de Pepsi, iar vara, aceasta medie creste considerabil, ma racoreste atunci cand beau cu multa gheata si cu lamaie, are un gust light si te ajuta sa scapi de starea insuportabila de caldura.

Limonada
Limonada are un efect extraordinar asupra mea in zilele caniculare, nu stiu de ce, dar mi se pare ca acreala din lamaie ma racoreste, bine, eu sunt genul de persoana care mananca o lamaie ca pe un mar, fara sa faca fel de fel de fete, fara sa i se para acra. Imi plac foarte mult lamaile, iar limonada rece este cel mai bun prieten al meu vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *