Activeaza in domeniul care-ti place cel mai mult!

munca

Unchiul meu detine un service auto, iar acest lucru a fost urmarit de mine inca din perioada in care eram copil, iar el isi incepea acest drum spre succes din curtea casei mele, repara masini si le dezmembra acolo pentru ca nu avea un sediu, dar nevoile erau mari, iar pasiunea lui pentru aceasta afacere era atat de puternica incat nimic nu-l putea opri.

Am analizat fiecare pas, am vazut cat sacrificiu a facut si ce putere are devotamanetul atunci cand iti place sa faci un anumit lucru, iar acum consider ca „a-ti place sa faci ceva” este cea mai buna idee de afacere posibila, nu poti fi productiv si nu poti face performanta intr-un domeniu daca nu-ti place foarte mult, daca nu l-ai face chiar daca nu ti-ar aduce castiguri materiale.

Usor-usor unchiul meu si-a inchiriat un sediu, dupa ce a strans destul bani din repararea masinilor si dezmembrarea acestora, apoi a cumparat cladirea care era pana atunci inchiriata de el, iar acum isi construieste un alt sediu, mai nou, mai performant, mai la „vederea lumii” care sa-l ajute mai mult, sa fie mai transparent si mai cautat de oamenii ce au nevoie de lucrul pe care el in face cel mai bine, sa repare masini.

Afacerea lui este profitabila din orice punct de vedere, masinile pe care le cumpara pentru piese nu-ti aduc bani numai din asta, ci si din colectarea de fier vechi si vanzarea acestuia firmelor care se ocupa cu reciclare, fierul este un material ce este 100% reciclabil si de care cu totii avem nevoie.

Acum studiez mecanica, in 3 ani de zile o sa fiu inginer auto, dar drumul meu sper sa fie mult mai de succes ca al unchiului meu, desi si el duce un trai mai mult decat decent.

Imi plac foarte mult masinile, dar si online-ul, am deja idei cum sa imbin aceste doua domenii, dar astept sa-mi termin studiile si apoi o sa monetizez lucrurile care imi plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *