AUR și-a lansat candidații la Vaslui pentru alegerile din 9 iunie

AUR și-a lansat candidații la Vaslui pentru alegerile din 9 iunie

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a lansat sâmbătă, la Vaslui, candidații pentru alegerile din 9 iunie, eveniment desfășurat în prezența liderului partidului, George Simion.

George Simion a subliniat importanța susținerii candidaților AUR, după o lungă perioadă în care județul a fost condus de reprezentanți ai PSD. Simion a declarat că fostul lider social-democrat, Dumitru Buzatu, este responsabil pentru starea actuală a județului.

„Buzatu, Solomon și tot ce înseamnă partid roșu trebuie să fie trimiși la groapa de gunoi a istoriei și să deschidem o nouă filă, o filă de aur și o epocă de aur pentru noi, pentru copiii noștri, pentru vasluieni, pentru Moldova și pentru România cea mare, de la Nistru pân’ la Tisa. Sunt monștri la fel de răi acolo, la Înalta Poartă, la Bruxelles, care vor să facă educație sexuală cu copiii noștri și la vârste fragede să îi întrebe dacă vor să fie băiat sau fată. Ați văzut fața lor urâtă, fața urâtă a Ursulei von der Leyen. AUR-ul este singurul partid care odată intrat în Parlamentul European nu o va vota pe Ursula von der Leyen, nu va vota pentru educație LGBT în școlile noastre. Ne trebuie locuri de muncă, ne trebuie stabilitate, ne trebuie apărarea credinței și familiei. Ne-am ridicat din mijlocul vostru, venim în fața voastră cu oameni care au realizat ceva, cu oameni buni, care nu au mai răbdat bătaia de joc și au făcut pasul înainte către politică”, a declarat Simion în fața membrilor și simpatizanților AUR.

Laura Gherasim, coordonatorul AUR Vaslui și candidat la alegerile pentru Parlamentul European, a afirmat că misiunea eurodeputaților AUR este de a lupta pentru „o Românie demnă, așezată cu fruntea sus la masa dialogului european, pentru ca valorile culturale și tradiționale românești să fie respectate”, subliniind importanța beneficiilor pentru România în relația cu Uniunea Europeană.

„România europeană are nevoie de o schimbare, are nevoie de o viziune, de oameni hotărâți să apere ce a mai rămas de apărat și să restaureze normalitatea, nu are nevoie de slugi. Europarlamentarii noștri vor merge la Bruxelles pentru a-i reprezenta cu demnitate pe români, nu doar în Parlamentul European, ci în toate instituțiile europene. Vom susține o Uniune Europeană care își respectă cetățenii, care să apere drepturile și libertățile fundamentale ale statelor membre și să protejeze identitatea creștină a Europei. Trebuie să ne apărăm familia noastră așa cum o știm de sute de ani, pentru că astăzi o minoritate de la Bruxelles ne spune ce înseamnă să fii bărbat și ce înseamnă să fii femeie, ne spune că familia naturală nu mai trebuie să fie făcută din soție – mamă și soț – tată, ci trebuie făcută după diverse numere. Din păcate, vin nori negri nu doar peste România, ci peste toată Europa și avem obligația morală să luptăm pentru toate valorile care definesc poporul român”, a declarat Laura Gherasim, originară din Vaslui.

Sergiu-Sorin Chelmu, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, este originar din județ și a deținut mai multe funcții în administrația publică centrală, inclusiv de consilier și secretar general în cadrul Ministerului Agriculturii. Chelmu a fost, de asemenea, secretar general al Guvernului Cioloș.

Pentru funcția de primar al municipiului reședință din partea AUR candidează omul de afaceri Ionel Sandu, cunoscut pentru implicarea sa în mediul de afaceri local.

Prin aceste candidaturi, AUR își propune să aducă o schimbare semnificativă în conducerea județului Vaslui și să promoveze valorile tradiționale și naționale ale României.

Material realizat SC Ababei Online S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR Vaslui, CMF: 21240330