Biroul de acasă, realizat la comanda

birou-acasa

Biroul de acasă a devenit un fenomen în creștere. Sunt unii care prefera biroul de acasă pentru ca aici găsesc liniștea de care au nevoie pentru a se concentra și a munci; altti aleg aceasta soluție pentru a putea impaca exigentele familiale cu cele ale muncii; mai sunt și cei care, deși în mod curent muncesc la birou, își doresc și un punct de lucru acasă, în așa fel încât, în caz de nevoie, sa poată sa continue munca acasă.

Mobila birou la comanda ofera cele mai bune soluții de amenajare, în funcție de necesitati. O soluție mai specială ar fi biroul inserat în dulapul-perete, perfect pentru cei ce nu au în casa o încăpere dedicata studiului.
Se mai poate vorbi și de o alta soluție ergonomica, pentru care nu este nevoie de o camera întreaga. Este suficient un singur perete. Poate fi peretele unui coridor, chiar acolo în nisa pe care nu ați reușit niciodată sa o valorificati; sau poate fi spațiul de sub scara. Dacă și dumneavoastră va gândiți sa amenajati un birou acasă, aici veți putea găsi sfaturi și idei pentru crearea unui ambient destinat lucrului în condiții comode, functional și frumos.

Biroul de acasă … la perete

Ideea de birou în casa pe care o sugeram e ceva mai mult de un perete utilat, e un adevărat și propriu ”birou în perete”.

Ne gândim la o structura divizata în trei părți: în mijloc se afla o tablie lunga- biroul propriu-zis cu sertare în partea inferioara și cu 2-3 rafturi în partea de sus, unde se pot aranja cărți sau câte un obiect cu finalitate decorativa (fără însă a exagera); de o parte și de alta a zonei centrale, care constituie adevăratul punct de lucru, se pot realiza doua dulapioare ce vor fi necesare pentru pastrarea documentelor și a diverselor instrumente necesare. Astfel veți reuși sa păstrați în permanenta curata și ordonata zona de lucru.

Pentru culoarea structurii se consiliaza alegerea acelorasi vopseluri cu cele ale zonei în care ne găsim, în așa fel ca se mimetizeaza. Dacă biroul de acasă în perete se afla într-o zona a casei lipsita de ferestre, sau slab luminata de către lumina solara, se aleg mobile deschise la culoare și se zugravesc pereții în aceeași tonalitate, astfel încât, cel puțin, zona ca reflecta mai bine lumina solara.

Speram ca am reușit sa va inspiram cu aceasta propunere pentru biroul de acasă.

1 Comment

  • Marius , mai 2, 2022

    Pe lângă alegerea mobilierului, recomand și achiziționarea câtorva tablouri personalizate care să ajute la obținerea efectului dorit într-un spațiu de lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *