Care sunt cele mai cautate modele de tatuaje in 2022?

tatuaje

Un tatuaj este un desen imprimat pe corpul tau ce te reprezinta. Fie ca vorbim despre amprenta nasucului catelului tau sau despre o data importanta din viata ta. El va fi cu tine mereu, indiferent de vreme, de timp si de evenimentele ce urmeaza sa apara in viata ta.

Arta tatuajelor a devenit din ce in ce mai populara in lumea tinerilor. Lasand toate stereotipurile deoparte, tatuajul este modul fiecaruia de a se exprima exact cum isi doreste, facand parte din latura sa “rebela”. Indiferent de motivul pentru care au ales sa faca un desen pe piele, cei care apreciaza aceasta arta se vor bucura de desenul respectiv pentru toata viata.

Pentru ca tatuajul sa arate bine chiar si peste cativa zeci de ani, este important sa stim cum sa-l intretinem, dar si sa vizitam periodic saloanele de tatuaje pentru o retusare, atunci cand este cazul.

Exista totusi si trenduri in aceasta lume, iar arta picturilor pe piele nu va scapa de el. De la an la an sunt promovate anumite modele de tatuaje pe care tinerii le indragesc mai mult. Daca in urma cu cativa ani erau apreciate tatuajele in care ne declaram dragostea persoanei de langa noi, acum aceste mesaje pot capata alte forme pe pielea noastra.

Tatuajele pe mana pentru femei

Femeia in sinea ei este o fire mai sensibila si senzuala fata de barbat, asa ca ele vor alege simboluri ce marcheaza evenimente importante din vietile lor. Amintirile in anul 2022 sunt o inspiratie pentru multe persoane. Avand in vedere ca am trait niste ani destul de zbuciumati pentru toata lumea, femeile ce isi doresc un tatuaj, isi vor exprima iubirea si recunostiinta fata de o lectie invatata sau fata de o persoana din vietile lor.

Zonele preferate alese vor fi palmele, zona degetelor si incheietura. Astfel, cele mai intalnite modele in aceste zone vor fi florile, semnele zodiacale, simboluri ale spiritualitatii, lucruri ce pot inspira simplitatea, sensibilitatea si frumusetea sufleteasca a unei persoane.

Floarea de lotus poate fi un bun exemplu. Ea isi are originea din cultura budista fiind un simbol al spiritualitatii, soarelui si creatiei universului. De obicei persoanele ce si-o aleg ca si model de tatuaj vor sa scoata in evidenta un element foarte important din lumea lor, sufletul. Pe de alta parte, in cultura egipteana, floarea de lotus este simbolul unificarii sufletului cu trupul.

Tatuajele de mana pentru barbati

Barbatii de obicei sunt oameni mai rationali, mai tehnici, avand dorinte bine definite. Asa ca un tatuaj in anul 2022 va fi la fel ca si ei. Acestia vor opta pentru desene mai dure, cum ar fi un craniu, un sarpe sau obiecte ce sunt specific luptelor.

Busola a fost in topuri anii trecuti, si ramane la fel si in acest an. Ea semnifica regasirea sinelui, fiind originara din America de Nord. Busola are patru puncte cardinale, iar in lumea artei tatuajelor, fiecare punct cardinal va veni cu o semnificatie bine insusita de-a lungul anilor. Simbolurile cu care au fost asociate sunt protectia si setarea unui obiectiv sau scop ce trebuie indeplinit cu orice pret. Se mai spune si ca busola te va purta prin viata cu noroc si prosperitate.

Insa, vorbind despre barbati, ei sunt in general mai curajosi ca si femeile. Ceea ce inseamna ca o tendinta pentru ei in anul 2022 va fi metoda Blackout. Este o metoda dureroasa, ce consta in umplerea unei zone destul de mari a corpului cu cerneala neagra. Initial, aceasta metoda a fost folosita pentru a acoperi tatuajele vechi, nedorite si pentru a evita stergerea lor cu ajutorul unui laser. Poate fi efectuat oriunde pe corp, dar in general este intalnit pe brat. Fiind o metoda dureroasa, va trebui sa ai o toleranta destul de ridicata la durere.

Printre alte modele se numara si cele ce reprezinta animale. Fie ca-ti doresti un tatuaj cu propriul tau animal de companie, fie cu unul ce te reprezinta, tatuajele ce au in componenta lor animalele sunt la moda in acest an. Pe langa ele, trandafirul clasic este si el o tendinta la fel ca si cele cu sageti din anii trecuti.

Tatuajele ce nu vor fi niciodata detronate, indiferent ca vorbim despre femei sau barbati, sunt cele tribale, ele ramanand o tendinta si in anul 2022. Tribalele exprima latura libera a omului, latura rebela ce nu merge dupa regulile turmei. Acestea sunt des intalnite, dar arata foarte bine indiferent de locul in care sunt tatuate si persoana care poarta un astfel de desen pe piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *