Care sunt principalele criterii de alegere a unui apartament nou?

apartament nou

Dorinta de schimbare a locuintei intervine atunci cand neajusurile si insatisfactiile sunt mai mari decat avantajele locului. Noul apartament trebuie sa va ofere tot ceea ce aveti nevoie si nu doar sa acopere ceea ce nu va multumeste la locuinta actuala.

Alegerea unui apartament nou nu este niciodata una simpla. Exista o serie de criterii de care trebuie sa tineti cont, in special, cand nu sunteti singura persoana ce se va bucura de el. Toti membrii familiei trebuie sa fie fericiti de noua locuinta, iar parerea lor este, de altfel, si foarte importanta.

Ghid de achizitii: criterii pentru a alege corect un apartament nou

Achizitia unui apartament nou reprezinta, pentru o parte din populatie, un efort financiar pe care nu si l-ar permite si a doua oara. Acest motiv face ca responsabilitatea alegerii sa fie cu atat mai mare, fapt ce poate distrage atentia de la detaliile cu adevarat semnificative dintr-o astfel de achizitie.

Pentru a alege corect un apartament nou este recomandat sa aveti perspectiva de viitor. Ceea ce va ofera in acest moment apartamentul trebuie sa va poata oferi si peste cativa ani: siguranta si confort. Iata cateva criterii la care sa reflectati inainte de a alege ce apartament nou sa achizitionati:

  • Compartimentarea apartamentului

Cea mai mare greseala pe care persoanele ce achizitioneaza un apartament nou o fac este raportata la compartimentare. Daca in momentul achizitiei au nevoie de un apartament in care sa locuiasca singuri, omit posibilitatea in care, pe viitor, vor fi mai multe persoane.

In punctul in care numarul membrilor familiei s-a modificat, nevoia de intimitate creste, iar sentimentul de spatiul mult prea mic incepe sa ii copleseasca pe acestia.

  • Amplasarea ansamblului rezidential

Copilul trebuie sa ajunga la scoala? Dumneavoastra trebuie sa mergeti la locul de munca? Iar toate acestea se intampla intr-un timp foarte scurt? Mai mult decat evident este ca un nou apartament aflat in zonele exterioare ale oraselor aglomerate nu va este util.

Marea majoritate a persoanelor aleg apartamentele din zonele centrale tocmai pentru a avea in proximitatea locuintei locurile cele mai importante. Acest lucru tine tot de confortul vietii de zi cu zi.

  • Numarul de camere

Familiile numeroase aleg mai des apartamentele de 3-4 camere decat persoanele singure. Nevoia de spatiu este cu mult mai mare atunci cand familia este mai mare. Fiecare membru al familiei are nevoie de spatiu pentru lucrurile si activitatile personale.

Este perfect normal si recomandat sa existe o proportie intre aceste doua variabile: numarul de camere al locuintei in raport cu numarul de membrii ai familiei.

  • Pretul

Pretul nu este o valoare deloc de neglijat pentru ca in unele cazuri acesta solicita compromisurile. Bugetul planificat pentru o astfel de investiei este, de asemenea, un criteriu foarte important in alegerea noului apartament. Va trebui sa distribuiti banii in asa fel incat sa luati in calcul si noile nevoi pe care mutarea le implica.

Nu renuntati la visul de a fi proprietarul unui apartament nou! Gasiti solutia adaptata!

Ultimul criteriu de interes in alegerea unui apartament nou a adus in discutie valoarea de achizitie a acestuia. Apartamentele noi inseamna un confort sporit, aspect modern si actual si numeroase alte avantaje.

Nu amanati fericirea dumneavoastra si nici a familiei! Daca un apartament nou este ceea ce va lipseste acum, cautati solutia adaptata nevoilor si posibilitatilor si nu alegeti sa renuntati. Un vis implit inseamna un motiv de bucurie, o stare de spirit mult mai buna si, automat, relatiile inter-familiale vor fi mult mai calde.

Plata numerar a intregii sume este varianta care va va scapa din start de griji. Insa, exista o buna parte a populatiei care nu isi permite sa isi indeplineasca visul de a se muta intr-un nou apartament cu banii cash.

Pentru a oferi tuturor sansa de a locui intr-un apartament ultra-modern, ce ofera toate facilitatile, puteti alege una dintre celelalte variante de plata. Doua dintre cele mai cunoscute modalitati de plata sunt ratele la dezvoltator si creditul bancar.

Persoanele care sunt in cautarea unei solutii pentru a incepe demersurile catre un refresh au inteles deja ca solutii potrivite cu nevoilor lor exista, important este sa nu renunte. De asemenea, chiar si in cazul creditelor aveti posibilitatea de a gasi varianta adaptata veniturilor lunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *