Cartea „Secretul”

Cartea Secretul
Ultima carte dintr-un magazin de cărți, însă nu cea din urmă, Secretul, are și ea un design destul de ciudat și asta pentru că nu se citește de la stânga la dreapta ci de sus în jos. Are 365 de învățături zilnice, exact cum are și cartea Magia, Ziua 1, Ziua 2 etc, la fel are și aceasta, însă are 365 de zile.
Prima zi începe cu luni, continuă cu marți și tot așa, practic, ai câte o învățătură pentru fiecare zi, timp de un an, nu știu dacă o să am răbdarea asta să citesc cum probabil ar fi vrut autoarea 1 învățătură din cele 365 pe zi, însă probabil are și autoarea dreptatea ei, astfel, citind o învățătură pe zi, rămân mai bine întipărite în memorie decât citind 50 pe zi de exemplu.
Acestea fiind spuse, abia aștept să văd ce învățături trag din cărțile astea minunate, astea așa… 4fun. Cele trei cărți ale Rhondei Byrne au inscripționate sigla The Secret, a cărții Secretul, ceea ce este destul de mișto. Rhonda Byrne s-a apucat să scrie cărțile astea de succes după ce a scris scenariul documentarului The Secret, apărut în 2006. O să văd prima dată documentarul ei și după mă voi apuca și de cărți.
Încă nu știu cu care carte să încep, însă cred că ideal ar fi să le iau exact în ordinea în care le-am descris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *