Case pe structura metalica vs Case din lemn

case

Construirea unei case in ziua de astazi implica destul de multe aspecte foarte importante si care trebuie sa fie luate in serios de fiecare dintre noi. In primul rand, inainte sa incepi constructia unei case trebuie sa te asiguri ca beneficiezi de foarte multi bani, iar aici nu ma refer numai la banii care iti trebuie pentru constructia in sine a casei, caci mai sunt si destul de alte multe lucruri de platit.

De exemplu, inainte de a incepe sa iti construiesti casa mult visata, trebuie sa te lupti putin cu birocratia din tara noastra pentru a putea lua o autorizatie de constructie. Si asta pentru ca legea din tara noastra spune ca pentru realizarea oricarui tip de constructie trebuie sa beneficiezi de o autorizatie de constructie, care poate fi obtinuta de la autoritatile din localitatea unde doresti sa iti construiesti casa.

Si abia dupa ce termini lupta cu birocratia, care este una destul de inversunata, poti sa angajezi o firma de constructie care sa se ocupe de ridicarea casei tale. 

Ce sa alegi dintre case pe structura metalica sau case din lemn?

In ceea ce priveste constructia casei, poti alege cum doresti ca aceasta sa fie. Spre exemplu, poti opta pentru constructia unei case din lemn sau chiar a unei case pe structura metalica, insa acest lucru il faci in functie de banii de care dispui.

Fie ca este vorba despre construirea unei case din lemn sau despre construirea unei case pe structura metalica, fiecare dintre acestea prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje. Spre exemplu, casele din lemn reprezinta cu adevarat o moda in zilele noastre, deoarece ele sunt destul de placute ca aspect si mai mult decat atat, destul de ecologice.

Singurul dezavantaj al acestora este acela ca nu au o durata foarte lunga de viata. De obicei casele din lemn pot fi percepute ca niste case de vacanta minunate, mai ales in zonele montane din tara noastra.

Cat despre aceste case pe structura metalica, putem spune destul de multe lucruri. Chiar daca acestea sunt mult mai costisitoare decat casele realizate din lemn, durata lor de viata este una cu mult mai mare. Si nu numai atat, caci aceste tipuri de case pe structura metalica sunt destul de rezistente, mult mai rezistente decat casele din lemn si chiar si decat casele construite din alte tipuri de material, cum ar fi caramida de exemplu.

Insa trebuie precizat ca, in cazul in care doriti sa va construiti o casa pe structura metalica, trebuie neaparat sa apelati la ajutorul unei firme de constructii de prestigiu si care sa aiba ca angajati, muncitori cu o destul de mare experienta in realizarea acestor tipuri de case, pentru ca numai astfel va puteti bucura de casa construita pentru o perioada mult mai lunga de timp.

2 Comments

  • Anonim , iulie 10, 2017

    Buna ziua, va rugam sa nu folositi imaginea aceasta deoarece este proprietatea Unic Rotarex®. Daca doriti sa o pastrati, va rugam sa scrieti lizibil pe ea "www.rotarex.ro".

  • Unknown , iulie 12, 2017

    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *