Cateva notiuni despre masajul nuru

masajul nuru

Nuru este un masaj care provine din traditia japoneza si inseamna „alunecos”. Este vorba de un tip de masaj erotic in care se pune foarte mare accent pe alunecarea corpului celui care ofera masajul pe corpul celui care primeste masajul.

Pentru acest lucru se folosesc foarte multe geluri atent alese. Atunci cand se aleggelurile se urmaresc trei aspecte. In primul rand acestea trebuie sa favorizeze alunecare unui corp pe celalalt si in al doilea rand sa aiba proprietatea de a stimula simturile. Nu in ultimul rand, geluri nu trebuie sa provoace reactii adverse, mai ales ca ele pot intra si in zone intime.

Ce este masajul Nuru și ce implică?

Nu putem spune ca exista tehnici specifice practicarii masajului nuru. Se folosesc tehnici din mai multe tipuri de masaje insa scopul este unul singur, acela de a il relaxa si de a il stimula sexual pe beneficiar. Chiar daca in mare parte masajul se realizeaza prin alunecare si atingere cu zonele intime, nu sunt interzise miscarile cu mainele insa aceste miscari sunt in mare parte senzuale.

E important de spus un lucru esential in legatura cu gelul. Acesta este folosit in mod excesiv astfel incat trebuie folosita o suprafata ce se poate curata usor. Una dintre cele mai bune solutii pare a fi o saltea cu apa pentru ca aceasta poate creea o stare suplimentara de excitare.
Cel care realizeaza masajul nuru trebuie sa aiba foarte mare grija cum alege gelul pentru ca fiind folosit din abundenta poate avea un miros accentuat si deranjant. E indicat sa aiba un miros fin, iar daca acest lucru nu e posibil cel mai bine ar fi sa nu aiba deloc miros. Poate la fel de indicat ar fi sa nu aiba culoare pentru a nu „masca” trupurile celor implicati in masaj. Corpul gol al celui care maseaza nu are doar un rol tactil ci si unul vizual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *