Cine este Ionel Sandu și de ce candidează la Primăria Vaslui?

Ionel Sandu AUR

Ionel Sandu, candidatul AUR pentru Primăria municipiului Vaslui, și-a adresat electoratul în ultima zi de campanie, dorind să clarifice cine este și de ce aspiră la această funcție. Într-un context electoral încărcat de promisiuni și manifestări politice intense, Sandu își propune să se distanțeze de etichetele controversate adesea asociate cu partidul său.

„Nu sunt rusofil, extremist, agresiv sau antiromân. Din contră, îmi iubesc țara și orașul care m-a format”, afirmă Sandu într-un apel către valorile personale și naționale. Candidatul AUR își exprimă devotamentul față de comunitate și țară, respingând acuzațiile de antipatriotism care adesea planează asupra partidului din care face parte.

Viziunea lui Sandu pentru Primăria Vaslui

Ionel Sandu își dorește să transforme Primăria Vaslui într-o instituție accesibilă și receptivă la nevoile cetățenilor. Printre promisiunile sale principale se numără îmbunătățirea serviciilor publice, atragerea de investiții și crearea de noi locuri de muncă. Sandu pune un accent deosebit pe deschiderea orașului către investitori, dorind să ofere facilități pentru firmele care aleg să investească în Vaslui.

Un alt punct important în platforma sa electorală este dezvoltarea infrastructurii rezidențiale, cu proiecte ambițioase pentru construcția de locuințe destinate tinerilor și specialiștilor. Candidatul promite să aducă o schimbare palpabilă în modul în care este administrat orașul, luptând împotriva corupției și a ineficienței care, potrivit lui, au caracterizat mandatele anterioare.

Apelul final în campanie

Pe măsură ce campania electorală se încheie, Ionel Sandu își încheie discursul cu un apel emoționant către locuitorii din Vaslui, reiterând dragostea și dedicarea față de orașul său natal. „Vin la Primărie pentru ca, alături de fiecare vasluian, să repornim acest oraș pe care îl iubim”, spune Sandu, cerând sprijinul electoratului în ziua votului, pe 9 iunie.

Material realizat SC Ababei Online S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR Vaslui, CMF: 21240330