Cum să ai buze senzuale și apetisante

buze

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă buzele cât mai senzuale şi cât mai apetisante, însă din păcate nu toate femeile au avut norocul să se nască cu asemenea buze. Pentru a avea buze cât mai senzuale şi apetisante, vă invităm să urmăriţi micile noastre secrete pentru a avea şi dumneavoastră buze senzuale.

Aplică un iluminator. Înainte de a vă ruja, aplicaţi în centrul buzei de sus un iluminator, atunci se va crea un volum pe buza superioară. După ce aţi aplicat şi rujul, aplicaţi şi glosul pe buza de jos, însă glosul trebuie să fie deschis la culoare, iar buzele voastre vor fi mai mari.

Alege culorile potrivite. Cum marea majoritate dintre femei se rujează, culorile trebuiesc alese cu grijă, nu mai folosiţi culori închise pentru că riscaţi să vă subţieze şi să vă îmbătrânească buzele, puteţi alege în schimb culori deschise care dau impresia unor buze mult mai sezuale şi apetisante.

Exfolierea. Pentru ca buzele tale să fie moi tot timpul, acestea trebuiesc exfoliate, pentru că şi buzele, precum şi pielea necesită îndepărtarea celulelor moarte. Pentru a vă exfolia buzele folosiţi o pensulă moale sau puteţi încerca şi cu o periuţă de dinţi, însă să fie extrem de moale. Puteţi să mai încercaţi mierea de albine, seara, când vă pregătiţi de somn, ungeţi buzele cu puţină miere, astfel buzele voastre nu vor mai fi crăpate sau uscate.

Cosmetice. Dacă nici una dintre metodele de sus nu vi se par uşor de aplicat, atunci puteţi folosii cosmetice speciale pentru a vă mării buzele. Aceste cosmetice speciale conţin de regulă diferite substanţe iuţi care vascularizează buzele foarte puternic şi acestea se vor colora într-un mod natural. Efectul durează câteva ore şi aceste cosmetice speciale nu sunt dăunătoare pentru organismul dumneavoastră, doar că atunci când le aplicaţi vă va ustura un pic, sunt totuşi iuţi.

Acestea sunt doar câteva metode pentru ca buzele dumneavoastră să fie mereu senzuale şi apetisante, însă trebuie să aplicaţi zilnic cele spuse mai sus, altfel, totul va fi în zadar.

1 Comment

  • Cabină foto , februarie 5, 2019

    Cred că este cel mai complex articol pe care l-am citit despre acest subiect. Îmi place că ai ales și o fotografie care se potrivește cu tema articolului. Ceva despre gene sau unghii când o să publici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *