Cum sa alegi o husa iPhone ori Samsung potrivita pentru telefonul tau

husa iPhone

In cazul in care abia ti-ai cumparat un telefon iPhone, Samsung ori HTC si iti doresti sa ii prelungesti durata de viata si rezistenta sa, poti sa cumperi o husa pentru acesta care sa iti ofere aceste lucruri. Insa piata huselor de telefoane este imensa, fiind huse diverse, specializate pe diferite scopuri, cum ar fi cel de protectie a telefonului, cel de a imbunatati aspectul atragator al acestuia, ori de a oferi o accesibilitate mai mare asupra telefonului.

Inainte de a cumpara o husa pentru telefon trebuie sa consideri exact prin ce mod vrei sa faci acest lucru, fie ca vrei sa o cumperi dintr-un magazin offline sau online, ai nevoie sa verifici cu atentie dimensiunile si modelul husei, desi in ciuda faptului ca exista huse special concepute pentru anumite telefoane, cum ar fi huse iPhone, este totusi posibil sa dati peste huse care sa nu se potriveasca exact cu telefonul dumneavoastra, si este necesar sa verificati astfel de detalii inainte de a trece la cumparat.

Cum alegi cea mai buna husa iPhone?

Daca insa vrei sa-ti cumperi o husa pentru un telefon dintr-un magazin offline nu trebuie sa te orientezi prea mult dupa dimensiuni intrucat poti oricand sa iti aduci cu tine telefonul si sa testezi la fata locului cum se potriveste acesta si cum se simte. Acum ca am clarificat modul in care poti sa iti cumperi o husa pentru telefon putem trece la alte lucruri importante cum ar fi utilitatea.

Intrucat exista o mare diversitate de huse special construite pentru telefoane care pot fi confectionate din diferite materiale, PVC, plastic, sau altele, care au fiecare avantajele lor, cum ar fi de exemplu acelea de a oferi o protectie mai buna, un nivel de accesibilitate mai avantajos sau un aspect mai atragator, este nevoie sa scrutam cu atentie piata huselor de telefoane inainte de a trece la actiune, iar acest lucru trebuie realizat cu atentie si cu grija.

In cazul in care te axezi mai degraba pe aspect, ar trebui sa eviti sa iti cumperi o husa pentru telefon tip carcasa, intrucat acestea desi ofera poate cel mai inalt standard de protectie telefonului sunt si cele mai ‘bulky’ ceea ce inseamna ca au o grosime generoasa, aspect care dauneaza imaginii telefonului.

Daca in schimb vrei sa iti cumperi o husa potrivita alege una tip transparenta care pe langa faptul ca ofera telefonului un aspect elegant permite sa se vada prin ea si astfel fie lasata la suprafata telefonul personalizat, insa este necesar sa luati in considerare faptul ca ele nu exceleaza la capitolul protectie, deci evitati sa pozitionati telefonul, chiar daca este in husa, cu fata in jos, intrucat riscati sa va zgariati ecranul si sa platiti o suma mare de bani pentru a il inlocui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *