Cum să îți personalizezi profilul și preferințele de pe Netflix

Cum să îți personalizezi profilul și preferințele de pe Netflix

Ești gata să transformi experiența ta pe Netflix în ceva cu adevărat unic? Dacă da, atunci ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom explora modalitățile prin care poți personaliza profilul și preferințele tale pe Netflix pentru a te bucura de conținutul preferat într-un mod cât mai confortabil și atractiv. Să începem!

Creează un profil personalizat

Dacă împărți contul Netflix cu alți membri ai familiei sau cu prietenii, ar fi bine să creezi un profil dedicat. Acest lucru nu numai că îți va oferi o experiență personalizată, ci va permite și platformei să îți ofere recomandări mai precise. Pentru a face asta, urmează acești pași simpli:

  • Conectează-te la contul tău Netflix.
  • Accesează pagina principală și fă clic pe numele profilului tău, care de obicei este „Profilul meu”.
  • Apoi, dă clic pe „Adaugă un profil” și urmează instrucțiunile pentru a personaliza numele și imaginea profilului.

Setează preferințele de redare

Netflix îți oferă opțiuni pentru a-ți personaliza preferințele de redare. De exemplu, poți să alegi dacă dorești să redai automat următorul episod al unei serii sau dacă preferi să fie necesară intervenția ta pentru a începe următorul episod. Iată cum poți face această modificare:

  • Accesează contul tău Netflix.
  • Apasă pe pictograma profilului tău.
  • Selectează „Contul” pentru a accesa setările contului tău.
  • Derulează în jos până când ajungi la secțiunea „Setările profilului”.
  • Aici, vei găsi opțiunea „Redare automată”. Poți alege să o dezactivezi sau să o activezi, în funcție de preferințele tale.

Personalizează lista „Continuă să vizionezi”

Lista „Continuă să vizionezi” este locul în care găsești titlurile pe care le-ai început, dar nu le-ai terminat. Pentru a o personaliza și a o face mai relevantă pentru tine, încearcă următoarele:

  • Dacă vezi titluri în această listă pe care nu dorești să le continui, poți să le elimini. Acest lucru se face simplu dând clic pe titlu și selectând opțiunea „Elimină din rând”.
  • Dacă vrei să asiguri că titlurile pe care le urmărești cu adevărat apar în această listă, asigură-te că apeși „Pauză” în loc să închizi pur și simplu aplicația Netflix atunci când termini de vizionat.

Folosește ratingurile și recenziile

Netflix îți permite să evaluezi titlurile pe care le-ai vizionat și să vezi recenzii de la alți membri. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți personaliza recomandările.

Dacă ai iubit un film sau o serie, nu ezita să îi acorzi o notă în aplicație. În plus, poți citi recenziile altor utilizatori pentru a afla mai multe despre un anumit titlu înainte de a îl viziona.

Explorează secțiunea „Profiluri și gestionare parolă”

Pentru a face modificări mai avansate la profilul tău și la preferințele de vizionare, accesează secțiunea „Profiluri și gestionare parolă” din setările contului Netflix. Aici, poți schimba limba de redare, seta controale pentru părinți, gestiona dispozitivele conectate la contul tău și multe altele.

Păstrează profilul actualizat

Nu uita să îți actualizezi periodic profilul pe Netflix. Pe măsură ce îți schimbi preferințele sau descoperi titluri noi, asigură-te că le adaugi la lista ta de vizionare sau că elimini titlurile care nu mai sunt relevante. Acest lucru te va ajuta să primești recomandări mai bune și să ai mereu o experiență personalizată pe platformă.

Personalizarea profilului și preferințelor tale de pe Netflix este ușoară și te ajută să te bucuri la maxim de conținutul oferit de această platformă.

Cu aceste sfaturi simple, poți transforma Netflix într-un loc în care vei găsi întotdeauna ceva de vizionat și te vei simți cu adevărat conectat la lumea filmelor și serialelor preferate. Așadar, fă-ți contul cât mai personal și bucură-te de aventura cinematică personalizată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *