Despre oameni si caractere

prietenie

Sunt genul acela de persoana foarte selectiva in ceea ce priveste persoanele din jurul meu, nu suport sa stau cu persoane cu care nu am ce discuta, care nu stiu ce este acela respect, sa nu mai vorbim despre respectul de sine. Sincer sa fiu, sunt foarte mandra de aceasta calitate a mea atunci cand vad diferite fete care tin langa ele orice persoana le da atentia in fata, dar care le discuta si le jigneste cand ele nu sunt prezente.

Deja intr-o prietenie nu trebuie sa existe secrete, minciuni – nici atat. Intr-adevar este foarte greu in ziua de astazi sa poti avea incredere in oameni, insa ca sa primesti trebuie sa si oferi. Ofera-i unui om certitudinea ca poate avea incredere in tine, pastreaza-i secretele si cu siguranta cand v-a mai vrea sa-ti marturiseasca ceva, o va face. Nu te astepta daca, dupa ce ti-a impartasit anumite lucrui, tu ti-ai si sunat cea mai buna prietena, ca ea sa nu faca la randul ei la fel si asa vei avea impresia ca joci telefonul fara fir.

Am destul de putine prietene, insa secretele lor a fost in siguranta la mine, le cred in stare sa-mi marturiseasca absolut orice, chiar si filme realizate in pat cu partenerii de viata, iar pentru mine conteaza foarte mult lucrurile mici, ori discutie avuta cu ele ma motiveaza si ma face sa inteleg daca chiar sunt persoanele potrivite pentru mine sau nu.

Oricum subiectul este destul de complicat, multe persoane merg pe principiul ca in viata trebuie sa fii un pic mai rezervat, aici pot ridica si eu mana. Prefer sa fiu o prietena buna, decat sa dau peste vreo prietena „buna”. Consider ca nu trebuie sa vorbesti chiar tot cu o persoana straina, sunt anumite lucruri care trebuiesc pastrate doar pentru tine.

Suprinzator am dat peste persoane care chiar si necunoscandu-ma s-au apucat sa-mi povesteasca mult mai mult decat ar fi trebuit, dar e ok. Poti oferi unui om incredere de la bun inceput pana la proba contrară sau poti astepta pana sa descoperi daca se merita sau nu. 

Aveti grija ce oameni tineti langa voi, de cele mai multe ori, oamenii care va sunt foarte dragi vor ajunge sa va fie greu de suportat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *