Fii elegantă chiar și în zilele friguroase! Alege pardesie de damă de la LizzetStore.ro!

pardesie de damă

Sfârșitul verii aduce o dată cu el și schimbarea outfit-urilor pe care femeile le poartă zilnic. De la rochițele vaporoase și subțiri, la cele din material mai grosuț și de la tricourile cât mai scurte peste care nu era necesar să mai pună un alt articol vestimentar, la bluze cu mâneci lungi și pardesie damăVenirea toamnei nu este motiv de îngrijorare privind ținutele atât timp cât dressing-ul arată promițător în materie de haine pentru această perioadă. Totuși, dacă nu ești mulțumită de ceea ce vezi, aruncă un ochi prin magazine și crează-ți stilul ținând cont de ceea ce se poartă anul acesta.

Dimineți răcoroase în Lizzet

Bluza pe care decizi să o porți în dimineața asta nu mai este suficientă pentru a te feri de răcoarea dimineții? Nu trebuie să o schimbi, mai ales dacă este cu adevărat ceea ce îți dorești să porți în ziua care tocmai a început. Adăugă pardesie damă în colecția ta de haine și asigură-te că vei fi protejată în fiecare dimineață de aerul rece.

Potrivite pentru acest sezon, pardesiele sunt articole vestimentare îndrăgite de femeile care își doresc să abordeze un stil casual sau elegant. Spre exemplu, un pardesiu cu imprimeu floral alături sub care să porți un outfit elegant îți va menține această notă și, mai mult, îți va oferi un plus de feminitate. În cazul în care nu ești adepta imprimeului floral, poți alege variantele clasice de pardesie damă – simple cu cataramă sau cu femoar. Delicate la atingere și plăcute ca aspect, pardesiele reprezintă noul trend al sezonului de toamnă din acest an.

Încălțămintea potrivită pentru pardesie

Fiind piese vestimentare care au un aer elegant, încălțămintea nu poate fi niciodată sport. Păstrați nota de eleganță de la prima piesă până la ultimul accesoriu. Puteți opta pentru pantofi de aceeași nuanță cu pardesiul, din piele întoarsă sau catifea sau cizmulițe de toamnă din aceleași materiale. Alegeți o încălțăminte plăcută șinu foarte încărcată – fără catarame, șireturi sau un toc gros tip bocanc. Acesttip de încălțăminte va schimba total aspectul ținutei și o va face să pară extrem de dezorganizată, fapt pe care, cu siguranță, nu vi-l doriți. Ceea ce este primordial în crearea unei ținute cu pardesie damă este ca toate elementele componente să facă parte din aceeași arie – fie alegeți casual, fie alegeți eleganța. O combinație dintre acestea două nu ar duce la un rezultat plăcut din punct de vedere vizual și, prin urmare, nici nu vă va face să vă simțiți împlinită în raport cu hainele pe care le purtați.

Deși ai fi tentată să crezi că este un efort prea mare să îmbraci o ținută corectă, o scurtă vizită pesite-urile de haine te va face să îți schimbi această părere. Descoperă-te petine prin intermediul hainelor și crează-ți stilul în funcție de propria personalitate pentru că doar astfel vei străluci și te vei simți tu însuți. Pe lângă ce pardesie damă alegi șiporți, extrem de important este ca tu să te simți frumoasă și bine în outfit-ulcreat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *