Nu mai vreau iarnă!

iarna
Salutare prieteni, sunt eu, Work. Astăzi m-am gândit să scriu despre o dorință de-a mea. Am spus la început de drum că o să scriu și articole mai personale pe blogurile din rețea, cel puțin eu, dar nu este exclus că și Iulian să scrie astfel de articole în viitor.
Așa, vreau să treacă odată iarna, vreau să vină căldura și să pot ieși afară când vreau eu, cum vreau, când spun asta mă refer la îmbrăcăminte, nu-mi place să port 3 rânduri de haine groase în care nici nu mă pot mișca calumea. Vreau să mă îmbrac în haine subțiri, să pot să merg la fotbal afară, să alerg cât vreau și să mă simt lejer în haine. M-am săturat de zăpadă, cu toate că la început de iarnă abia așteptam să cadă prima ninsoare.
Nu-mi mai place să mă trezesc în fiecare dimineață și să nu văd nimic altceva pe fereastră decât alb, vreau să văd din nou pământul maro, așa cum este el, trăiesc la țară și primăvara este o adevărată minune aici, este o splendoare a naturii în adevăratul sens al cuvântului. Este superb să vezi cum înfloresc copacii, cum iarba crește peste tot și să simțim mirosul proaspăt.
Deja această vacanță a devenit plictisitoare, nu mai vreau să fac același lucru în fiecare zi, să mă trezesc și să stau toată ziua la calculator sau la televizor, iar seara să ies puțin afară, ca să nu zic că am pierdut o zi aiurea. Este adevărat, în această vacanță mi-am asigurat oarecum viitorul, mi-am asigurat anul 2013 pentru că am proiecte frumoase pentru acest an.
Atât pentru acest articol, sper să ne citim cât mai curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *