Problema cu telecomanda televizorului

telecomanda

Dupa o zi lunga si obositoare petrecuta la serviciu, de abia astepti sa mergi acasa, sa te asezi confortabil pe canapea in fata televizorului si sa vizionezi emisiunea ta preferata. Care e cel mai rau lucru care ti se poate intampla? Ai putea, de exemplu, sa constati ca butoanele de control de la telecomanda televizorului nu functioneaza.

In acest caz, ai doua variante: ai putea sa incerci sa rezolvi aceasta problema singur sau ai putea sa apelezi la serviciile unor profesionisti, adica sa mergi pe mana unor experti in reparatii si gestionare probleme televizoare.

Rezolva singur problema sau apelati la un service de televizoare din zona unde locuiti

Daca nu poti controla ecranul televizorului cu ajutorul telecomenzii sau a butoanelor aflate pe televizor, acest lucru ar putea insemna ca panoul de control este defect. In aceasta situatie, ai putea sa inlocuiesti panoul de control cu unul nou sau ai putea alege sa schimbi toate switch-urile de pe placa veche a televizorului.

Acesta este insa un proces relativ complex, asa ca o abordare de genul „do it yourself” (rezolva singur problema) este recomandata doar in cazul in care ai o oarecare indemnare, sculele si bineinteles cunostintele necesare pentru a finaliza aceasta reparatie a televizorului singur. Altfel, este recomandat sa te bazezi totusi pe serviciile profesionale asigurare de catre un expert in reparatii TV, care poate rezolva aceasta problema in timp record si contra unei sume modice.

Ce sa fac daca butoanele telecomenzii nu functioneaza corespunzator, apelam la un service tv din zona

Problemele de control a televizorului de la distanta, prin telecomanda, pot fi usor identificate si eliminate de majoritatea utilizatorilor tv. Daca butoanele de control de pe telecomanda nu raspund, incepe sa cureti fiecare buton, cu o solutie in care amesteci putin detergent si amoniac sau cu un tampon de bumbac inmuiat in alcool.

Cauze reale ale problemei pot fi si bateriile defecte, defectiune a senzorului de distanta, erori electronice bruste, telecomanda defecta. Daca in situatia ta problema este ca butoanele de control nu raspund la comenzi, incearca in prima instanta sa schimbi bateriile telecomenzii. Asigura-te ca bateriile sunt introduse in mod corect. Daca in continuare butoanele de control de la distanta nu functioneaza, acest lucru inseamna ca ar putea exista de fapt o problema a senzorului telecomenzii televizorului.

Solicita ajutor

Ai probleme cu un televizor defect? In loc sa pierzi timp, bani si nervi incercand sa rezolvi singur defectiunea, solicita cat mai curand ajutorul unui profesionist in reparatii tv. Contacteaza cei mai buni experti in reparatii televizoare din zona in care locuiesti.

Iar daca aveti probleme cu televizorul, apelati cu incredere la un service tv din Bucuresti, iar problema este ca si rezolvata.

Pentru mai multe detalii accesati link-ul de mai sus, apelati cu incredere la serviciile unor profesionisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *