Un avocat bun – Un avocat bogat

avocat bun

Cei mai multi tineri din ziua de azi sunt de parere ca profesia de avocat este una dintre cele mai banoase si cele mai simple. Insa acestia trebuie sa stie ca avocatura este intr- adevar o profesie destul de banoasa, insa asta numai in cazul in care avocatul este unul foarte bun si de succes. Si chiar daca majoritatea celor care urmeaza avocatura isi doresc sa devina avocati de succes, nu multi reusesc acest lucru.

Si spun asta deoarece, ca sa fii un avocat de succes, trebuie sa fii nascut pentru asta. In primul rand, un avocat bun, trebuie sa fie un orator foarte bun, iar de acest lucru putem sa ne dam seama destul de simplu uitandu- ne la inceputurile avocaturii, cand cei mai buni avocati ai acelor timpuri erau oratorii.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa devii un avocat bun

Trebuie mentionat insa si faptul ca, atunci cand iti doresti sa devii un avocat bun si de succes si sa castigi multi bani din profesia pe care o practice, trebuie neaparat sa fii si un psiholog foarte bun. Iar asta din simplu motiv ca, atunci cand esti avocat, lucrezi cu fel si fel de oameni. Trebuie neaparat sa inveti sa ii asculti si sa ii intelegi pe acestia si cel mai important, sa nu ii condamni. De fapt acesta este si rolul unui avocat, de a apara libertatile si drepturile omului in fata instantelor de judecata. 

Pentru inceput, atunci cand iti doresti cu tot dinadinsul sa devii unul dintre cei multi avocati Bucuresti, trebuie sa urmezi o facultate de Drept. Insa asta nu este de ajuns, caci de la absolvirea Facultatii de Drept si pana la a ajunge avocat, mai urmeaza un drum destul de dificil si plin de obstacole.

In primul rand, un proaspat absolvent de Drept care vrea sa devina avocat, trebuie neaparat sa se inscrie intr- un barou de avocatura. Si acest lucru il poate face orice absolvent al facultatii de Drept, insa pentru asta trebuie sa treaca un examen destul de dificil. In cazul in care trece acest examen, acesta poarta titulatura de avocat stagiar si asta timp de doi ani.

La finisul acestei perioade de stagiatura, avocatul stagiar va sustine inca un examen, care este la fel de dificil, iar abia daca trece cu brio si de acesta el va ramane avocat definitiv si va fi inscris in Tabelul avocatilor definitivi.

Atunci cand ajunge avocat cu acte in regula, adica definitiv, oricine isi poate alege ramura de Drept pe care sa profeseze. Astfel ca, haideti sa dam o simpla cautare pe internet dupa cuvintele ” avocat penal”, de exemplu si putem vedea cu ce se mananca avocatura in dreptul penal. Mai mult decat atat, dupa cuvintele ” avocat penal” putem gasi chiar si destul de multi avocati specializati in dreptul penal care ne pot da sfaturi destul de bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *