Vâlva făcută de Sonic

super sonic

Dacă știți și ați jucat măcar o dată jocul Sonic ați aflat probabil și de toată vâlva făcută de acesta încă de la momentul lansării în 1991.

Acest joc a fost foarte apreciat de toate categoriile de vârstă devenind în scurt timp accesat în număr mare atât de copii cât și de cei mai mari care folosesc Jocuri cu Sonic pentru relaxare și detașare de la griji, stres și rutina cauzată de muncă. Am fost la un moment dat acasă la un coleg de serviciu care mă chemase să îl ajut cu ceva la calculator fiindcă se stricase subit și băiatul său era disperat că nu se mai poate juca Sonic. Începuse după o vreme, în timp ce reparam la calculatorul său, să îl imite pe Sonic, în mintea lui crezând că fuga lui prin casă reușea să egaleze viteza si agilitatea personajului său favorit. La un moment dat, după ce l-a obosit alergătura, a pornit televizorul și la ce credeți că s-a uitat? Exact! La Sonic.

După ce am reușit într-un final sã reinstalez windows-ul la calculator, căci asta a fusese problema, colegul meu mi-a mulțumit politicos că i-am redat „obiectul muncii” fiului său ca să poată și el să-și urmărească liniștit meciurile de fotbal la televizor.
Nici nu apucasem să ies din camera unde era calculatorul ca baiatul său deja intrase pe un site dedicat doar jocurilor cu Sonic.

Când am ajuns acasă am constatat că mă molipsisem și eu de la băiatul colegului meu și am reușit să amân tot ce-mi propusesem pentru ziua aceea și să-mi petrec câteva ore bune pe mai multe jocuri cu Sonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *