De ce trebuie protejate mobilele? Pentru ca ne sunt utile

accesorii gsm

Un telefon mobil, pe care ni-l dorim mereu functional, util si cat mai performant, trebuie nu doar intretinut, protejat, alimentat si atent gestionat, trebuie si respectat. Iar protectia adecvata a mobilului este, pana la urma, o forma de respect fata de avantajele tehnologice pe care le traim. Chiar daca formal nu este decat proba tehnologica a unor performante inteligente din ce in ce mai accelerate. Desigur ca sunt multe momente cand ne-am dori sa nu fi avut telefon, chiar oriunde si oricand, dar parca mai multe sunt situatiile cand doar un astfel de mobil ne poate scoate din necaz. 

Doar atunci cand un astfel de echipament, accidental, devine victima lipsei de siguranta si a insuficientei protectii, cand pierdem agende telefonice intregi sau, mai grav, irosim sau compromitem baze de date intregi, realizam utilitatea unor accesorii gsm, pana la urma mult mai ieftine, in raport cu pierderile de nerecuperat. Utilizatorii sunt totusi mai greu logic de inteles, atunci cand isi cumpara ultimul tip mobil de pe piata, cel mai nou si mai sofisticat telefon din domeniu, dar nu considera necesar sa-i acorde acestuia respectul necesar, garantandu-i aparatului si siesi, protectia cuvenita.

Ce accesorii GSM iti pot face viata mai usoara?

O husa, simpla si destul de ieftina, poate modesta, o carcasa trudita sau doar o comuna folie zgaraiata, pot juca rolul sigurantei electrice, se deterioreaza ele, sunt pana la urma inlocuibile lejer, dar sunt sacrificabile pentru a salva suportul de comunicare efectiva. Pentru unii clienti poate ca accesoriile astea sunt doar un moft sau o moda, un semnal ca detinatorul este un posesor privilegiat care vrea sa etaleze un mobil scump doar pentru ca e de fite si da bine, dar este limpede ca un mobil, oricat ar fi de sofisticat si de scump, are drept principala functie pe cea de comunicare, care trebuie protejata fata de vulnerabilitati si riscuri,de lovituri, de impact si socuri, pentru a mai functiona, pentru a mai putea apela, mai ales in situatii limita.

Oamenii care folosesc mobilele nu stau numai prin cluburi, sa-si etaleze bijuteriile sofisticate, unora li se mai intampla si necazuri, sunt inundatii, cutremure, inzapeziri, incendii, accidente domestice, auto sau aeriene, de urgenta, cand un telefon poate face diferentele existentiale, poate salva vieti, dar doar daca mai este functional, daca a fost protejat, de o banala husa, de o comuna carcasa, de modesta folie de protectie a ecranului.


Sigur ca un mobil trebuie sa fie si estetic, cu un design atractiv, poate fi chiar multifunctional in comunicare sau folosit doar pentru jocuri pe net, dar logica esentiala a functionarii acestui telefon este pana la urma comunicarea, mai ales atunci cand aceasta este urgenta. Ori pentru ca acesta sa functioneze mai ales in situatii de risc, el trebuie protejat, cu mijloacele pana la urma ieftine care exista pe piata, in raport cu viata omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *